Op 12 september a.s. wordt er in het gebouw van de ECG een avond georganiseerd met Dov Bikas van Aviv Ministry.

Dov Bikas (1959) werd geboren in Litouwen en verhuisde op zijn twaalfde naar Israël. Na een ‘losbandig’ leven kwam hij op zijn 25e tot geloof door een Nederlandse evangelist, John Pex. Vanaf 1990 is Dov fulltime de Heer gaan dienen en richtte hij zich op Russisch-Joodse migranten. In 2003 gaan hij en zijn vrouw Olga werken onder verslaafden en prostitués in Tel-Aviv. Een bediening die groeide en tot op de dag van vandaag uitreikt naar hen die in duisternis leven.

Zie voor meer informatie de website of lees het boek: Plaats in de herberg, van Judith Gablum-Pex (Nova Press, ISBN 9789063186227), verkrijgbaar op de bijeenkomsten. De opbrengsten komen ten goede aan het werk van Dov.

Dov zal Nederland bezoeken van donderdag 12 t/m maandag 16 september. Hij zal op enkele bijeenkomsten spreken en uitleg geven over zijn werk o.a. in Uithoorn.

Voor een goede impressie van zijn bediening verwijzen wij u naar de 9 minuten durende film ‘De laatste halte’ gemaakt door Frank van Wijhe in 2018. Het geeft een helder en indringend beeld van de noodzakelijke bediening van Dov Bikas:

Zie voor meer informatie de website van Aviv Ministry (Nederlands): https://www.avivministry.com/nl/

U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur.