Het Uitdeelpunt ”Love to Share” is een initiatief van een aantal enthousiaste mensen die iets willen betekenen voor de mensen in hun omgeving.

Geachte bezoeker van Love to Share,

In verband met de coronacrisis is Love to Share gesloten. Het ziet er naar uit dat we elkaar langere tijd niet kunnen ontmoeten. Mocht je behoefte hebben aan een telefoongesprekje of kun je ergens een helpend handje bij gebruiken, laat dat dan aan ons weten via 0297-523272.

Met hartelijke groet,

Het Love to Share team

 

Bij Love to Share kan iedereen, maar het liefst diegene met een minima/kleine beurs, gratis spullen halen, zoals kleding, schoenen maar ook speelgoed en klein huishoudelijk spul (servies, glaswerk). Ook kunnen er spullen kosteloos ingeleverd worden. Zo kunnen we naar elkaar omzien en een ander blij maken met spullen die we niet meer nodig hebben.

Elke dinsdag van 9:30 tot 13:30 uur is Love to Share open (ook voor inbreng spullen). Op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur kunnen er uitsluitend spullen ingebracht worden. Tijdens schoolvakanties (regio Noord) zijn we gesloten.

Love to Share draait volledig op vrijwilligers. Wij geloven dat we elkaar, zeker in de huidige samenleving, moeten helpen door er voor elkaar te zijn. We doen dit vanuit de liefde die we zelf door Gods genade mochten ontvangen. Met Love to Share willen we iets van Gods liefde doorgeven aan de mensen in Uithoorn e.o.

Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van Love to Share.