“En wat u van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan trouwe mensen, die bekwaam zullen zijn ook anderen te leren” (2 Timotheus 2:2)

“Maar groeit op in de genade en kennis van onze Heere en Heiland Jezus Christus. Hem zij de heerlijkheid, …” (2 Petrus 3:18)

Maandagavond Bijbel Seminars in Uithoorn

Op D.V. 5 september start het 4e jaar van de twee-wekelijkse Bijbelstudie in Uithoorn: de ‘Maandagavond Bijbel Seminars’ die verzorgd wordt in samenwerking met Stichting Titus. Deze stichting verzorgt ook de ‘Zaterdag Bijbel Seminars’ in Dronten.

Waarom een Bijbel Seminar volgen?
Steeds als de Bijbel opengaat in je stille tijd of in de kerk daagt dit Woord jou uit om er meer van te willen weten, en om de Bijbelse principes toe te passen in het leven van elke dag. Je neemt je keer op keer voor dat je meer systematisch met het Woord aan het werk wilt. Het blijft echter bij een paar enthousiaste pogingen. Studeren vergt, naast alles wat het leven van je vraagt, een flink stuk zelfdiscipline, structuur en volharding. Je wilt het Woord van God beter leren kennen, maar je blijft misschien steken bij het voornemen. In Bijbelstudiegroepen, in Bijbelkringen of op conferenties heb je misschien al veel geleerd, maar het zijn als het ware eilandjes van kennis. Het overzicht en de samenhang van de hele Bijbel mis je nog.

U kunt hier het Programma 2022-2023 Uithoorn bekijken voor meer informatie. Ook kunt u hier de folder downloaden.

U kunt zich hieronder aanmelden:

Contact formulier Maandagavond Bijbel Seminars

    Hier kunt u aangeven of u meer informatie wilt of zich wilt aanmelden.
  • (bij meerdere personen, vul hieronder bij bericht de namen, adressen, mailadressen en telefoonnummers in)

Mocht u problemen ondervinden met het invullen van het formulier, kunt u ook mailen naar mbs@ecguithoorn.nl