Geachte bezoeker van de Eetkamer,

In verband met de coronacrisis is de Eetkamer gesloten. Het ziet er naar uit dat we elkaar langere tijd niet kunnen ontmoeten. Mocht je behoefte hebben aan een telefoongesprekje of kun je ergens een helpend handje bij gebruiken, laat dat dan aan ons weten via 0297-523272.

Met hartelijke groet,
Het Eetkamer team

Eetkamer ‘Goede Genade’ is een gelegenheid waar mensen van harte welkom zijn om te komen eten. Elke laatste donderdag van de maand vanaf 18.00 uur, wordt aan de hand van een thema een menu gemaakt. Iedereen mag aanschuiven voor een goed gerecht en een goed gesprek. De maaltijden zijn gratis, er mag een vrijwillige bijdrage worden gegeven.

De Eetkamer is een initiatief met als doel mensen die het financieel zwaar hebben te ondersteunen en mensen die eenzaam zijn gezelschap te bieden. Inmiddels weten jong en oud, alleenstaanden en gezinnen de weg naar de Eetkamer te vinden.

De Eetkamer is op 19 januari 2012 gestart door een groep enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de mensen in hun omgeving. Zij vinden dat we elkaar moeten helpen door er voor elkaar te zijn. Met de Eetkamer willen zij iets van Gods liefde doorgeven aan de mensen in Uithoorn.